Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар на клуба??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RSxRacer Покажи съобщение
    ако това което казваш е така... явно грам не си на ясно с нещата....
    ще ми разясниш ли ?
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
      http://www.alfa155.co.uk/

В Downloads търси Alfa Romeo font или по-точно първото горе в ляво. А щом календара не е издаден официално от КАРБ името не може да стои на дадения календар.
      Абсолютно ЗА. Може да бъде само календар със снимки. Кръстете го " форумен календар " и това е. Относно визията - " И тате може и бате може ама козата си сака пръч"
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        Абсолютно ЗА. Може да бъде само календар със снимки. Кръстете го " форумен календар " и това е. Относно визията - " И тате може и бате може ама козата си сака пръч"
        Така си е колега.
        Ака някой иска може да ми даде яки снимки на бегачката си, за да са само форумни коли, а не както го мислих с модели от цялата история на марката.Няма да взимам от темите, защото може някои колеги да не са съгласни да им се ползват снимките.
        Е-майла ми е: lyubo_d@yahoo.com или на skype: norvejeca
        Alfa 156, 2.0 TS
        VW Vento 1.8- Бившата
        Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Мисля че тук е мястото да обявим :
          Ако някой колега има хубави снимки на колата си с добро качество и резолюция поне 1600 пиксела по дългата страна, и най-вече иска да ги види на календара, нека пише на мен ли колегата lyuboo за да видим какво ще използваме. Струва ми се, че време за специални фото-сесии няма, и затова ще се опитаме да скалъпим нещо от вече готови файлове.
          Също така искам да помоля някой ако има някаква връзка с печатници, които биха направили календара на изгодни цени, да се обади също.
          А пък как ще се казва календара - да каже управата дали има нещо против да присъства името на клуба на него !
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Пратих преди малко две снимки

Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
            Така си е колега.
            Ака някой иска може да ми даде яки снимки на бегачката си, за да са само форумни коли, а не както го мислих с модели от цялата история на марката.Няма да взимам от темите, защото може някои колеги да не са съгласни да им се ползват снимките.
            Е-майла ми е: lyubo_d@yahoo.com или на skype: norvejeca
            Пратих преди малко две снимки
            Надявам се този календар наистина да се отпечата,
            ако не е твърде скъп ще искам да съм от първите,
            които ще си го купят

Ако пък не се отпечати пак ще е добре да го има !!!

Comment

• Колеги, сега говорих с едни мои познати в една рекламна агенция и ми казаха цена от 15 лв. на брой, за 100 броя.
              На мен специално ми се вижда малко скъпичко.

Значи параметрите са:
              13 листов календар
              Размер 40 х 32 - на лендскейп
              13 листа 170 гр + един подложен дебел отзад без печат за да стои по-твърд календара- не знам как му казвате
              Цветност 4+0
              Захващане със метална спирала по дългата страна
              Тираж - 100 бр.

нека чуем и другите оферти, ако има.
              Last edited by b_angelov; d.m.y г., 17:57.
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Да, няма да е лошо да знаем и други оферти, за да можем да се нагаждаме според тях. Например аз подготвям вариант с размери А3 (420х594), и ако изберем оферта с друг размер, ще трябва да се преправят нещата. Но се надявам на плодотворно сътрудничество с колегата lyuboo, за да можем да изработим нещо хубаво, колкото и непрофесионално да е.
                И пак да попитам - Управата има ли нещо против на календара да стоят името и сайта на клуба ? Мисля че ще придобие доста по-завършен вид творението по този начин... Естествено, календара ще бъде предоставен за одобрение щом ще носи тези символи.
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• дерзайте

Пускам една идея (линка няма за цел реклама или нещо подобно) защото мисля че си заслужава дори само да се види.

http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Леле,Нено,уникален е!Ето за това става дума.Изключително изчистен,с много добра идея и невероятни снимки.Разбира се,че трябва да е с коли на хора от форума.Евала на румънците...
                    Mercedes ML 63 AMG 07'
                    159 TI 2.4JTDm SW 09'
                    156 2.0 20V Turbo
                    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      дерзайте

Пускам една идея (линка няма за цел реклама или нещо подобно) защото мисля че си заслужава дори само да се види.

http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2
                      Уауу изтекоха ми очите. Страхотно са го направили. Наблегнали са повече на колите отколкото на датите което е супер
                      Fiat Bravo II 1.4 90hp
                      sigpic
                      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• това с датите изкърти.......

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Благодарско Нео, ще гледаме и ние да направим нещо яко като румънците
                          Alfa 156, 2.0 TS
                          VW Vento 1.8- Бившата
                          Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Имам една две хубави снимки,ще ви ги метна довечера на мейла
                            Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                            Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                            Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                            Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                            Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Лошото е, че време няма
                              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Поствам тук 2 линкчета с форумни коли. Ако сметнете, че някоя от снимнките е подходяща давам разрешението си да се използват. В едната само не са кой знае какво защото са правени с телефон. Като цяло снимките са правени по-скоро с цел документиране, а не зрелище, но може и да се изкопае нещо Ако имате проблем със свалянето ми пишете, за да ви пратя директно оригиналните файлове.
                                http://picasaweb.google.com/detelazurno/MyPrecious#
                                http://picasaweb.google.com/detelazu...GraduationDay#
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X